MODIFICĂRI INSTALAȚII

Modificarea instalației de gaze naturale implică parcurgerea următoarelor etape:

  1. abonatul va depune la GAZ NORD-EST SA o Solicitare privind modificarea instalaţiei de utilizare. Descarcati de aici formularul pentru persoane fizice si perosane juridice.
  2. în baza avizului tehnic de modificare emis de GAZ NORD-EST SA, solicitantul va contacta o firmă autorizată de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei pentru întocmirea proiectului tehnic pentru modificarea instalației.
  3. execuția lucrărilor, efectuarea probelor de presiune și recepția tehnică a acestora se va realiza de către o firmă autorizată de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei în baza proiectul tehnic de modificare a instalației de utilizare. Executantul va solicita la GAZ NORD-EST SA o programare a asistenței tehnice, respectiv sistarea furnizării gazelor la execuția lucrărilor și efectuarea probelor de etanșeitate și presiune.
  4. punerea în funcțiune a instalației de utilizare modificate se va realiza după aceeași procedură ca la punerea în funcțiune a instalațiilor de utilizare.