Înregistrare Index

Pentru a beneficia de facturarea consumului înregistrat de contor și a evita cantitățile estimate bazate pe consumul tău precedent, trebuie să ne transmiți lunar indexul. Poți face asta online, accesand portalul https://prismagaz.ro/

  • Autocitirea se poate realiza doar de către consumatorii casnici, aflați în categoria C1, indexul autocitit se poate transmite în perioada dintre ultimele 3 zile ale lunii de consum și primele 2 zile ale lunii următoare, pentru a fi luata in considerare la facturare.

INFORMARE

Stimate client, am lansat noul portal online

Acesta vă stă la dispoziție gratuit pentru vizualizarea și plata facturilor, interogare sold, transmiterea indexului autocitit, monitorizarea consumului de gaz, vizualizarea și administrarea datelor direct în contul de client.

Vă invităm să intrați pe www.prismagaz.ro, sau direct pe https://www.gaznordest.prismagaz.ro/signup/ pentru a crea contul de client și pentru a beneficia de serviciile menționate mai sus, toate într-un singur loc, convenabil, online și în deplină siguranță!

* Platforma este la început de drum. Momentan, soldurile se actualizează o singură dată pe lună. Dacă mai sunt erori de afișare a informațiilor, stați fără griji, lucrăm la dezvoltarea platformei și remedierea problemelor care pot apărea.